<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1396164640676296&amp;ev=PixelInitialized">

Meld u aan en til uw omnichannel-klantenservice naar nieuwe hoogten

Woensdag 28 Oktober 2020
Aanvang 11:00 uur (CET)
Waar: Online

Het herevalueren van de omnichannel-ervaring brengt de productiviteit van uw klantenservice naar een ongekend niveau. De LeadDesk Live Lancering is uw unieke kans om getuige te zijn van de nieuwe omnichannel-oplossing van LeadDesk, die een revolutie teweegbrengt in de klantenservice.

omni_illustration_1-1

LeadDesk wie, Live Lancering wat?

LeadDesk levert contactcenter- en sales software, die u de nieuwste en meest effectieve tools biedt voor het stimuleren van uw bedrijf - ongeacht het kanaal dat u gebruikt. Onze CEO, Olli Nokso-Koivisto, zal de lancering starten door in te gaan op hoe omnichannel de contactcenterbranche precies zal transformeren.

Vervolgens geven wij u eerste rang zitplaatsen voor de LeadDesk omnichannel-lancering, waar duizenden mensen contact zullen opnemen met een door LeadDesk aangedreven contactcenter om te kunnen doneren aan een goed doel. Wat zou hier nou mis kunnen gaan?

Als kers op de taart bieden we u een demo van een aantal baanbrekende LeadDesk-functies, die u niet mag missen als u voorop wilt blijven in de contactcenterbranche. Een Q&A aan het eind geeft u de kans om dieper inzicht in omnichannel te krijgen. 

Overstroomde wachtrijen zullen binnenkort slechts een vage herinnering zijn en deze demonstratie markeert de aftelling. Dit is uw gratis ticket voor de toekomst van klantenservice, dus meld u nu aan!

Programma:

  • Inleiding door Olli Nokso-Koivisto
  • Stresstest vanuit het perspectief van een goed doel
  • Stresstest door de ogen van de medewerker
  • Demo productfuncties
  • Q&A
  • Afsluiting